(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Španělský ptáček

Potřebné ingredience
4-5 plátků hovězího masa, vejce (množství dle počtu ptáčků), kyselé okurky, párek, plátky anglické slaniny, plnotučná hořčice, 2 velké cibule, sůl, pepř, olej na osmažení cibule, 200 ml vody na podlití, na zahuštění trochu instantní jíšky, mouky...
Postup přípravy
Nejprve připravit suroviny:
- vejce uvařit na tvrdo a rozpůlit nebo rozčtvrtit (podle velikosti vajec a plátků masa)
- maso rozklepat do tenka
- okurky podélně rozpůlit nebo rozčtvrtit
- cibule pokrájet na drobno
Maso osolit, opepřit a z jedné strany potřít hořčicí. Na každý plátek masa položit látek slaniny + kousek vejce + okurku + párek. Zavinout do závitku a zajistit.
Na pánvi osmahnout cibuli do růžova a přendat jí do hrnce.
Na cibuli rozložit závitky a podlít vodou.
Pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).
Po vyjmutí závitků upravit hustotu omáčky.
- vejce uvařit na tvrdo a rozpůlit nebo rozčtvrtit (podle velikosti vajec a plátků masa)
- maso rozklepat do tenka
- okurky podélně rozpůlit nebo rozčtvrtit
- cibule pokrájet na drobno
Maso osolit, opepřit a z jedné strany potřít hořčicí. Na každý plátek masa položit látek slaniny + kousek vejce + okurku + párek. Zavinout do závitku a zajistit.
Na pánvi osmahnout cibuli do růžova a přendat jí do hrnce.
Na cibuli rozložit závitky a podlít vodou.
Pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).
Po vyjmutí závitků upravit hustotu omáčky.

Na pánvi osmahnout cibuli do růžova a přendat jí do hrnce. Na cibuli rozložit závitky a podlít vodou. Pomalit na LOW 6 hodin.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé